Cristian Preda despre documentul privind desfiinţarea CCR, ANI şi DNA: Esenţa USL este de a exercita puterea în mod necontrolat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Preda
Cristian Preda

Nu este o supriză că USL ar fi subscris obiectivelor privind desfiinţarea DNA, CC, CNSAS, ANI, în condiţiile în care liderii USL s-au exprimat deja pentru schimbarea CC, a susţinut prim-vicepreşedintele PDL Cristian Preda, astăzi, într-o conferinţă de presă.

Preda a mai precizat că „esenţa“ USL este de a exercita puterea în mod necontrolat în dispreţul justiţiei şi intimidându-i pe cetăţeni.

Astăzi, a fost dat publicităţii un document prin care 53 de asociaţii susţineau desfiinţarea CC, ANI şi DNA. Documentul era însoţit de un acord semnat de liderii USL. Victor Ponta, Daniel Chiţoiu şi Daniel Constantin.
În acord, se menţionează că liderii USL sunt de acord, „în principiu“, cu lista obiectivelor propuse de entităţile componente ale CNSC, prin Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate.

Ponta: Cum să luăm în calcul aşa ceva

Întrebat dacă USL intenţionează să desfiinţeze Curtea Constituţională, DNA şi ANI, răspunsul premierului a fost: nici vorbă.

"Nici vorbă, cum să luăm în calcul aşa ceva, dar acolo sunt 53 de asociaţii şi avem timp până în noiembrie să discutăm cu fiecare. Cum să desfiinţezi DNA şi Curtea Constituţională ? Fiecare om mai exaltat poate să ceară orice, dar noi am semnat că am fost de acord cu un singur lucru: că o să discutăm până la începutul campaniei electorale parlamentare. Nu am semnat nimic altceva şi nici nu ne-a fost prezentat niciodată nimic altceva", a declarat premierul Victor Ponta.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Dovada că USL vrea să desfiinţeze DNA, CNSAS, ANI şi Curtea Constituţională

Premierul despre desfiinţarea celor mai importante instituţii de luptă împotriva corupţiei: Eu am semnat un acord de o pagină

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite