Videanu, referitor la audierea lui Dragnea: Nimeni nu este mai presus de lege

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriean Videanu
Adriean Videanu

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a declarat, joi, că justiţia a început să-şi facă treaba şi toţi cei care greşesc plătesc.

„Nu cunosc detalii din dosar, ceea ce pot să vă spun este că, în această ţară, justiţia a început să-şi facă treaba şi toţi care greşesc plătesc. Nimeni nu este mai presus de lege“, a precizat Videanu, într-o conferinţă de presă, referindu-se la audierea lui Liviu Dragnea la DNA.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat, joi, la DNA, pentru a fi audiat în cazul privind referendumul. La ieşirea de la audieri, Dragnea a declarat că procurorii anticorupţie i-au adus la cunoştinţă „nişte învinuiri“ în cazul privind referendumul, principala acuzaţie fiiind că „s-a asociat cu mii şi zeci de mii de persoane pentru a asigura la vot o prezenţă mai mare de 50 plus unu la referendumul din 29 iulie 2012“.

„Ceea ce am făcut noi au făcut toate partidele şi fac tot timpul, pentru că fiecare partid are dreptul legal să primească informaţii cu ceea ce se întâmlplă de la membrii săi“, a declarat Liviu Dragnea, care va trebui să revină peste două săptămâni la DNA pentru o nouă declaraţie.

Citeşte şi: Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, citat la DNA pentru referendum

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite