Udrea despre pantofii cu toc împărţiţi sinistraţilor: "Au fost 20 de tone de ajutoare. Nu am stat să le triem"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a ţinut să precizeze pe blogul propriu că la Săuceşti s-au dat 20 de tone de ajutoare sinistraţilor, şi că pe lângă mult mediatizaţii pantofi negri cu toc au fost şi tricouri, pantaloni, geci.

"Au fost 20 de tone de ajutoare pe care am reuşit să le strângem de la firme. Fiecare a donat ceea ce a putut: alimente, haine. Vă daţi seama că nu am avut timp să stăm să triem 20 de tone de ajutoare. Am preferat să le transportăm repede pentru ca oamenii să le primească imediat. Printre ajutoare erau şi tricouri, pantaloni, geci – adică haine de care oamenii care şi-au pierdut bunurile în inundaţii aveau nevoie", scrie ministrul pe blogul propriu.

"Dincolo de faptul că şi femeile din Săuceşti, mai ales cele tinere, sunt elegante şi nu mai poartă de mult galoşi", declarat Elena Udrea pe blogul său.

Elena Udrea a fost joi seara la Săuceşti, localitate grav afectată de inundaţii şi a împărţit sinistraţilor ciocolată şi pantofi cu toc, potrivit Mediafax. 

CITEŞTE ŞI:

Bacău: Încep lucrările la noul dig din Săuceşti 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite