Udrea interzice Antenele pe pagina ei de Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orice link către "emisiuni ale Antenelor" vor fi şterse de pe pagina de Facebook a Elenei Udrea, a anunţat miercuri ministrul Turismului pe pagina personală de pe FB.

"Link-urile care duc la emisiuni ale Antenelor vor fi şterse. Mi-am exprimat public poziţia faţă de tacticile incorecte ale trustului Intact şi nu revin asupra acestei atitudini", a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

"În ultima vreme, climatul de pe această pagină de Facebook s-a schimbat: nu se mai poate comenta orice, oricum. Schimbarea a dat naştere la interpretări şi exagerări, neîntemeiate în mare parte. Voi explica aceste reguli, astfel încât să nu apară confuzii pe viitor", a explicat demnitarul PDL.

Udrea vorbea într-un post pe blogul personal, intitulat Felix, la shopping de parlamentari, că este "ţintă predilectă a atacurilor trustului lui Voiculescu" şi a vorbit despre "instrumentul de atac şi şantaj reprezentat de Antene". "Le place sau nu le place, Ponta şi Antonescu sunt simple instrumente în mâna varanului Voiculescu", a mai spus Udrea.

Un tânăr de 21 de ani din Lugoj a fost amendat de poliţie pentru o poză postată pe Facebook

Bârlădeanul care s-a aruncat de pe un bloc din Timişoara şi-a anunţat sinuciderea pe Facebook

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite