Bârlădeanul care s-a aruncat de pe un bloc din Timişoara şi-a anunţat sinuciderea pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Valentin Ghiorghe, tânărul de 28 de ani care duminică s-a aruncat de pe un bloc de zece etaje din Timişoara a lăsat de înţeles printr-o postare lăsată pe Facebook că intenţionează să îşi ia viaţa.

Pe 28 martie, bârlădeanul a scris pe profilul său „the countdown has begun" (numătoarea inversă a început). Abia duminică dimineaţă prietenii săi aveau să îşi dea seama ce semnifică această postare. Atunci, tânărul s-a urcat pe un bloc, ameninţând că îşi ia viaţa. A fost oprit de către un poliţist timişorean şi transferat la spital, unde a fost supus unei examinări medicale şi psihologice. În timpul controlului, Valentin Ghiorghe le-a spus de mai multe ori medicilor că el este personajul Neo din filmul „Matrix" şi că scopul lui în viaţă este să îl apere pe Dumnezeu.

Chiar dacă tânărul vorbea fără noimă, medicii timişoreni au decis că nu reprezintă un pericol şi l-au externat. La scurt timp după asta, bârlădeanul s-a urcat pe un bloc de zece etaje şi s-a aruncat în gol.

Mesaje postmortem, pe profilul de Facebook

Cu doar câteva zile înainte de a se sinucide, Andrei fusese în vizită la mama sa in Italia. Pe profilul de Facebook, tânărul are mai multe fotografii, unele chiar cu mama sa, realizate în oraşul Veneţia.

image

Tot pe Facebook, bârlădeanul a primit mai multe mesaje de condoleanţe după ce a trecut în nefiinţă. „Dumnezeu sa te ierte! Te vom avea mereu in suflet!", a scris unul dintre prietenii săi pe site-ul de socializare.

„odihneste-te in pace dragutule.....sper ca vei gasi o lume mai buna!!:-(((“, a scris un alt prieten.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite