Teo Trandafir demisionează din Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teo Trandafir anunţă, printr-o scrisoare deschisă, că a demisionat din funcţia de deputat, precizând că nu e un capriciu şi nici o formă de protest, ci o necesitate impusă de starea sa de sănătate, dat fiind că pentru ea politica a fost o sursă maximă de stres, iar acesta catalizator pentru boala sa

Teo Trandafir spune că pentru ea importantă este fiica sa, Maia, şi nu mai vrea ca aceasta să treacă prin emoţiile pe care i le-a pricinuit din cauza bolii.

Ea se adresează şi alegătorilor din sectorul 4, în care a fost aleasă ca deputat PDL, spunându-le că nu a dorit să primească bani publici şi să nu muncească pentru cei care au ales-o, dar nu crede că ar fi putut face faţă politicii "extrem de tensionate" din Parlament. Ea recomandă colegilor săi din Parlament să pună mai mult suflet în politică pentru oameni şi pentru nevoile lor urgente.

Citeşte şi:
Cum a ajuns Teo Trandafir în Parlament şi ce probleme de sănătate a avut

Prezentăm mai jos textul scrisorii trimise de Teo Trandafir

„Dragi prieteni din sectorul 4,

Mă gândesc cu drag şi cu responsabilitate acum la voi, cei care mi-aţi dat mandatul pentru a vă reprezenta în Parlament.

Poate vă întrebaţi de ce am decis să plec acum, cu câteva luni înainte de alegerile la termen. Principalul motiv este acela că sunt un om care a învăţat respectul pentru muncă şi pentru plata corectă a acesteia. Nu am dorit vreo secundă să primesc bani publici şi să nu muncesc pentru cei care m-au ales. Nu cred însă că aceste luni aş mai fi făcut faţă unei politici extrem de tensionate care se duce în Parlamentul României.

Celor care locuiesc în colegiul în care am candidat, şi mă adresez tuturor, nu numai celor care m-au votat pe mine, le fac însă din inimă o promisiune: voi urmări, atât cât am să pot, ce vor face parlamentarii pe care îi veţi alege în viitor şi nu voi ezita să mă pronunţ dacă aceştia nu muncesc pentru dumneavoastră.

Am să urmăresc proiectele din această zonă şi am să încerc să dau o mână de ajutor atunci când voi putea folosi credibilitatea mea în sprijinul oricărui cetăţean.
Voi rămâne extrem de ataşată de această zonă, care mi-a oferit atât de multă încredere, şi, chiar dacă nu voi mai fi în Parlament, promit să nu-i dezamăgesc pe locuitorii ei. Mai am încă mult de oferit, atât în domeniul în care voi activa, cât şi în zona civică de protecţie a intereselor copiilor.

Închei, gândindu-mă cu drag la toţi cei care mi-au fost alături în această perioadă destul de dificilă pentru mine şi recomandându-le tuturor colegilor mei din Parlament să pună mai mult suflet în politică pentru oameni şi nevoile lor cele mai urgente".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite