Cum a ajuns Teo Trandafir în Parlament şi ce probleme de sănătate a avut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În 5 mai 2010, Teo Trandafir a depus jurământul în calitate de deputat, după ce a câştigat, din partea PDL, alegerile parţiale din colegiul 19 din bucureşti, având-o contracandidată pe Liliana Mincă din partea PSD+PC.

În iunie 2010, deputatul PDL Teo Trandafir a votat, la vedere, pentru moţiunea de cenzură depusă de opoziţie, fiind îmbrăţişată apoi de deputatul PSD Aura Vasile. Urmare a acestui gest, au fost discuţii în PDL în legătură cu eventuala sa excludere din partid.

Din toamna anului 2010, Teo Trandafir era membru al Comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor.

În 11 ianuarie 2011, Teo Trandafir a fost transportată, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias din Capitală, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie.

Pe 24 februarie, Teo Trandafir a fost supusă unei intervenţii chirurgicale majore, în urma complicaţiilor provocate de pancreatită şi a unei infecţii abdominale. Părţile necrozate ale pancreasului au fost înlăturate şi s-a efectuat drenaj extensiv şi lavaj al cavităţii abdominale, precizau medicii de la clinica vieneză, spunând că intervenţia a fost un "succes".

La sfârşitul lunii martie, Teo a fost din nou operată, pentru a înlătura alte urme de necroză şi ţesut infectat din abdomen, anunţau medicii clinicii din Viena.

Ea a revenit în ţară pe 20 aprilie, după aproape patru luni de spitalizare la Clinica AKH din Viena.

În toamna anului trecut, Teo Trandafir s-a întors la Clinica AKH din Viena, pentru a fi supusă unei noi intervenţii chirurgicale, cauzată de apariţia unor complicaţii după operaţiile suferite în primăvară.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite