TENSIUNI ÎN PNL Fenechiu: Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, ar trebui exclus din partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Relu Fenechiu
Relu Fenechiu

Vicepreşedintele liberal Relu Fenechiu consideră că primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, trebuie exclus din partid, fiindcă "dintotdeauna a fost împotriva celor cu care a fost în echipă". Cherecheş anunţase zilele trecute că nu vrea candidaţi repartizaţi de la centru, ci unii care să reprezinte interesele băimărenilor.

"Categoric da, Cherecheş ar trebui exclus din partid. Un om care propune candidaţi împotriva candidaţilor USL nu are ce căuta în PNL", a declarat Fenechiu pentru ziare.com. Totuşi, liberalul spune că această chestiune "nu s-a discutat în partid".

"Nu cred că e marea problemă a USL faptul că un om susţinut de USL nu mai vrea să susţină candidaţii USL. Dintotdeauna domnul Cherecheş a fost împotriva celor cu care a fost în echipă", a mai spus Fenechiu.

Zilele trecute, Cherecheş a declarat la Realitatea TV că la alegerile parlamentare nu pot candida oameni care în această legislatură au fost "simpli turişti".

Mai mult, acesta a spus că, dacă USL nu va accepta candidaţii propuşi de organizaţia locală, atunci aceştia vor candida independenţi şi "îi aducem după aceea înapoi în PNL".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite