Sorin Frunzăverde pleacă de la PDL la PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin, Sorn Frunzăverde va părăsi PDL în favoarea PNL.

UPDATE 16:40 Disperare şi haos în rândul Puterii după plecarea lui Frunzăverde. Vezi reacţiile liderilor PDL!

UPDATE 16.35 Descindere în masă din PD-L. Alături de Sorin Frunzăverde, trece la PNL toată filiala județeană

Pedeliștii din Caraș-Severin s-au opus vehement împotriva rupturii Alianței D.A., care care au avut-o tot cu liberalii, și pe care au considerat-o ca fiind de bun augur pentru soarta românilor și scena politică românească.Vezi aici detalii!

UPDATE 16.30 Gheorghe Falcă despre plecarea lui Frunzăverde din PDL: Vreau să verific ştirea mai întâi

UPDATE 16.25 Vicepreşedinţii PNL Mihai Voicu şi Dan Radu Ruşanu, împreună cu liderul PNL Caraş-Severin, Marcel Vela, au negociat cu Sorin Frunzăverde candidatura acestuia din partea liberalilor la preşedinţia CJ Caraş-Severin, la alegerile din iunie.

"Chiar astăzi, eu şi cu colegii mei Dan Radu Ruşanu şi Marcel Vela am purtat o discuţie cu Sorin Frunzăverde în urma căreia acesta va candida din partea PNL şi a USL la Consiliul Judeţean Caraş-Severin", a declarat, marţi, Mihai Voicu .

UPDATE 16.20 Sorin Frunzăverde ar putea deveni vicepreşedinte PNL, au afirmat surse liberale.

UPDATE Preşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela, a declara că Sorin Frunzăverde va candida din partea USL la şefia Consiliului Judeţean.

Marcel Vela a explicat că Frunzăverde va candida din partea USL, însă ca reprezentant al PNL.

El a mai spus că, "deocamdată", Frunzăverde nu s-a înscris în PNL.

"Confirm candidatura - nu înscrierea, pentru că nu am procedat încă la aspectele tehnice - din partea USL, respectiv a PNL a lui Sorin Frunzăverde la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin", a declarat Marcel Vela pentru MEDIAFAX.

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde demisionează din formaţiunea democrat-liberală şi va candida din partea PNL la alegerile din iunie pentru un nou mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Decizia a fost anunţată în jurul orei 15.00, într-o conferinţă de presă susţinută împreună cu preşedintele PNL Caraş-Severin, primarul municipiului Caransebeş, Marcel Vela.

Sorin Frunzăverde a avut un conflict cu vicepreşedintele PDL Elena Udrea, fiind pritnre cei care au solicitat ca ea să nu se mai regăsească printer membrii Guvernului condus de Mihai Răzvan Ungureanu. El a cerut, de asemenea, reduceera bugetului Ministerului Dezvoltării.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite