Roberta Anastase: Nu consider oportună contestarea revocării mele la CC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL Roberta Anastase a transmis conducerii partidului faptul că nu consideră oportună contestarea la Curtea Constituţională a revocării sale din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

„Am transmis conducerii partidului punctul meu de vedere cu privire la o posibilă depundere a unei contestaţii la Curtea Constituţională de către PDL, care să vizeze hotărârea Camerei Deputaţilor de revocare a mea din funcţia de preşedinte. În această adresă am explicat că eu nu consider oportună depunerea unei astfel de contestaţii“, precizează Anastase într-un comunicat de presă.

Deputatul PDL mai spune că actuala majoritate din legislativ trebuie să răspundă pentru respectarea promisiunilor electorale făcute.

„În plus, mi-am exprimat convingerea că numai actuala majoritate din legislativ trebuie să răspundă, în mod solidar cu guvernul pe care îl susţine, pentru respectarea promisiunilor electorale făcute. De asemenea, doresc să fac precizarea că, deşi demiterea mea a fost rodul unor abuzuri şi ilegalitaţi, cred, totuşi, că românii trebuie să vadă că USL exercită puterea politică în România şi a lor este responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă astăzi în ţară", mai declară Roberta Anastase.

Săptămâna trecută, PDL a depus o sesizare la Curte privind schimbarea lui Vasile Blaga din funcţia de preşedinte al Senatului.

Citeşte şi: PDL vrea înapoi şefia Senatului

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite