Război total între Ponta şi Anastase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Războiul dintre Ponta şi Anastase continuă
Războiul dintre Ponta şi Anastase continuă

Războiul politic dintre Victor Ponta şi Roberta Anastase a degenerat, astăzi, într-un nou şir de acuzaţii.

Disputa a fost deschisă de Victor Ponta, care a criticat faptul că PDL nu vrea să returneze banii pensionarilor.

"Gândiţi-vă că am pierdut cinci luni. În luna noiembrie aceste Comisii (de Sănătate şi de Muncă, n.r.) prin votul majorităţii lor, au dorit să rezolve problema şi Anastase nu a vrut. Deci ce răspundere? Ce să spun? Nici dacă-i împuşti nu e suficient", a spus Ponta.

Întrebat dacă ar putea exista o răspundere penală, Ponta a replicat: "Câte penale mai are Roberta Anastase? Ce să facem? Celor 2,2 milioane de pensionari trebuie să li se ceară scuze, să li se repare prejudiciul cauzat prin incompetenţă şi ticăloşie. Pentru că retrimiterea de două ori la Comisie e mai mult decât incompetenţă, e ticăloşie".

Citeşte aici ce a spus Victor Ponta

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, miercuri, că Victor Ponta, în lipsa unor soluţii, ameninţă cu moartea oamenii politici şi că liderul PSD va ajunge să îi ameninţe la fel şi pe români, ea precizând că a avertizat "asupra derapajelor psihiatrice ale acestui personaj".

Roberta Anastase a replicat imediat şi l-a acuzat Victor Ponta de „lipsă de diplomaţie, de educaţie în general" pentru că a ieşit din plenul Camerei Deputaţilor cand Herman Van Rompuy primea o distincţie. Ea a adăugat că liderul USL îşi „petrece vacanţele pe banii pensionarilor" impreuna cu „bona filipineză". „Ponta a dovedit câtă inimă are, angajând o bonă filipineza in locul unei femei din Romania," a declarat Anastase.

"Am avertizat asupra derapajelor psihiatrice ale acestui personaj El devine pe zi ce trece tot mai periculos.", a adăugat Anastase

Citeşte aici ce a spus Roberta Anastase

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite