Roberta Anastase: Ponta este lipsit de diplomaţie şi are o bonă filipineză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, l-a acuzat pe Victor Ponta că a părăsit plenul Parlamentului când preşedintele Consiliului Europen primea o distincţie.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, miercuri, că Victor Ponta, în lipsa unor soluţii, ameninţă cu moartea oamenii politici şi că liderul PSD va ajunge să îi ameninţe la fel şi pe români, ea precizând că a avertizat "asupra derapajelor psihiatrice ale acestui personaj".

"Limita a fost depăşită de mult. Astăzi Victor Ponta, în lipsa unor soluţii, ameninţă cu moartea oameni politici. Mâine, în lipsa voturilor, va ameninţa cu moartea românii care nu cred şi nu pot să creadă în el", a spus Anastase.

Ea a arătat că românii trebuie să ştie aceste lucruri şi să le sancţţioneze. "Am avertizat, mai întâi în glumă, pe urmă din ce în ce mai serios, asupra derapajelor psihiatrice ale acestui persoanaj. El devine pe zi ce trece mult mai periculos", a precizat Roberta Anastase.

Roberta Anastase l-a acuzat miercuri pe Victor Ponta de „lipsă de diplomaţie, de educaţie în general" pentru că a ieşit din plenul Camerei Deputaţilor cand Herman Van Rompuy primea o distincţie. Ea a adăugat că liderul USL îşi „petrece vacanţele pe banii pensionarilor" impreuna cu „bona filipineză". „Ponta a dovedit câtă inimă are, angajând o bonă filipineza in locul unei femei din Romania," a declarat Anastase.

Presedintele Camerei Deputatilor a declarat miercuri ca Victor Ponta "minte" atunci cind se arata interesat de problema pensionarilor si ca "nu ne ofera decat circ".

Anastase a spus ca, in momentul votarii in Parlament a ordonantei de urgenta care prevedea retinerea CAS din pensii, "Ponta a chiulit, fiind probabil in Dubai sau la Roma, alaturi de vreun om de afaceri imbogatit din contracte cu statul".

"In urma cu cuteva zile, parlamentarul PSD Alexandru Solomon si Lia Olguta Vasilescu au proferat si ei amenintari cu moartea.

"Am avertizat asupra derapajelor psihiatrice ale acestui personaj El devine pe zi ce trece tot mai periculos.“, a comentat Anastase.

Liderul PSD a declarat, miercuri, raspunzand unei intrebari referitoare la raspunderea guvernantilor in cazul Ordonantei de urgenta care prevede plata contributiilor de sanatate de catre pensionari, ca "nici daca-i impusti nu e suficient", relateaza Mediafax. Ponta a mai spus ca cei 2,2 milioane de pensionari carora li s-au retinut bani trebuie sa primeasca si scuze.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite