Raluca Turcan: „Ponta a făcut demersuri ca România să nu intre în Schengen“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL Raluca Turcan a precizat, într-un comunicat, că Victor Ponta a făcut lobby în Parlamentul European pentru ca România să nu fie primită în spaţiul Schengen.

Turcan a spus şi că Victor Ponta ar trebui să demisioneze din Parlament şi că demersul opoziţiei este o ruşine pentru România. „Există dovezi că Victor Ponta a făcut demersuri la nivelul Parlamentului European pentru a fi amânată aderarea României la spaţiul Schengen. Liderul PSD a declarat că, dacă se dovedeşte că s-a opus aderării României la spaţiul Schengen, îşi dă demisia din Parlament. Preşedintele PSD trebuie să renunţe la mandatul de parlamentar, air dacă nu face acest lucru, PSD trebuie să-l oblige să-şi dea demisia“, a spus aceasta.

Vicepreşedintele PDL susţine că aceste demersuri ale lui Ponta îl descalifică ca om politic şi demonstrează imaturitatea liderului PSD. „O astfel de acţiune dă măsura imaturităţii şi iresponsabilităţii politice a preşedintelui PSD. Numai un lider politic imatur sabotează un interes naţional, sperând că astfel va reuşi să puncteze politic pe spinarea guvernului. Sabotarea circulaţiei libere a românilor în UE aduce aminte de opoziţia îndelungată pe care au făcut-o comuniştii din FSN şi PDSR împotriva deschiderii României către vest şi către Europa“, a încheiat Raluca Turcan.

Citeşte şi:

ADEVĂRUL EUROPA România, în faţa ultimei evaluări pentru examenul Schengen

ADEVĂRUL EUROPA Ministrul Justiţiei: Admiterea României la Schengen posibilă în primăvara lui 2011

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite