Ponta susţine că nu vrea să-l dea jos pe Geoană de la şefia Senatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD a infirmat informaţiile apărute în presă conform cărora el ar urma să-l înlocuiască pe Mircea Geoană la şefia Senatului, reafirmându-şi susţinerea pentru acesta.

Geoană, ameninţat de Ponta că poate zbura din PSD

"Am adoptat în Comitetul Executiv şi în biroul permanent decizia de a-l susţine pe Mircea Geoană dintr-un motiv foarte simplu: e singura funcţie în stat pe care PSD o mai deţine în acest moment şi am promis că eu nu voi face niciodată ceea ce i s-a întâmplat lui Adrian Năstase în 2006 când noi am avut funcţie de preşedinte al Camerei, într-un război intern l-am dat jos pe Năstase şi am dat funcţia la PNL. Eu niciodată nu voi face acest lucru.

Invitat la Realitatea TV, preşedintele PSD Victor Ponta a spus că problema partidului pe care îl conduce nu este cine va fi premier, ci ce program va propune României.

"Această problemă încercăm să o rezolvăm până pe 16 octombrie, când veţi şti de la noi exact cum vedem finanţele acestei ţări, cum vedem educaţia sau agricultura.

Se pun întâi boii şi apoi carul. Ne anunţăm mai întâi programul de guvernare şi apoi decidem pe cine punem unde punem. Încerc în fiecare lună să învăţ ce înseamnă să fii liderul unui partid atât de mare. Obiectivul politic cu care am candidat a fost ca PSD, prin programul pe care îl are, să câştige alegeri, să aibă un guvern condus de un PSD-ist şi să aibă un canddat care în 2014, după 10 ani de preşedinţie a unui om de dreapta,  să poată să câştige prezidenţialele", a spus Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite