Oprescu: „Marian Vanghelie este un fraier”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Oprescu a declarat azi pentru „Adevărul”  că Marian Vanghelie „este un fraier care se ambalează singur”, replicând astfel criticilor venite dinspre edilul sectorului 5.

„Vanghelie să-şi facă mai bine străzile din sectorul lui şi să îşi vadă de treabă", i-a replicat primarul General al Capitalei, prezent la Congresul extraordinar al PSD, ce se desfăşoară la Sala Palatului.

Corina Dragotescu: PSD între domnia lui Ponta şi nostalgia lui Geoană

image

Sorin Oprescu a fost întâmpinat cu aplauze de social-democraţii de la Congres. El şi-a început discursul cu sintagma „stimate popor PSD", expresie ce a ridicat peste jumătate din delegaţi în picioare. Edilul Capitalei le-a transmis că nu îşi va renega niciodată trecutul politic. „Nu am să mă dezic niciodată de orginile politice", a spus el, în îndemnurile social-democraţilor care au început să scandeze „PSD, PSD, hai doctore!". Fostul social-democrat a mărturisit că are foarte mulţi prieteni în partid şi că nu va uita locul în care şi-a petrecut o parte din viaţă.

Sorin Oprescu a fost aplaudat frenetic la Congresul PSD

La finalul intervenţiei, Oprescu a fost aplaudat din nou la scenă deschisă ceea ce l-a determinat pe preşedintele PSD Victor Ponta să spună că nu este „invidios" chiar dacă edilul Capitalei a primit mai multe aplauze. La scurt timp după discurs, Sorin Oprescu a plecat de la Sala Palatului, sub „supravegherea" lui Marian Vanghelie care nu l-a scăpat din ochi pe primarul general tot timpul cât acesta a stat în sală.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite