Mircea Duşa: Colegul meu Stroe poate să facă orice declaraţie politică doreşte. Nu pot să-mi permit să fac aprecieri legate de ce va face Curtea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul de Interne, Mircea Duşa, a declarat, astăzi, că datele din listele electorale permanente sunt în curs de centralizare şi că nu îşi permite să facă aprecieri privind decizia pe care ar urma să o ia Curtea marţi în legătură cu referendumul.

Declaraţia lui Duşa vine la scurt timp după ce ministrul delegat al Administraţiei, Radu Stroe, a declarat că s-au primit toate datele din teritoriu şi că acestea sunt de natură să răstoarne situaţia de la Curte.

„Colegul meu Radu Stroe poate să facă orice declaraţie politică doreşte, este politician, este deputat, este liber să spună orice. Eu spun doar că imediat ce vom avea toate datele şi le vom ordona pe categorii de persoane care trebuiau operate în listele electorale până la data de 10 iulie, le vom transmite la Curtea Constituţionale, care le va analiza şi va lua o decizie. Nu pot să-mi permit să fac aprecieri legate de ce va face Curtea", a Mircea Duşa la RTV.

Ieri, la sediul Mai a început procesul de punere la punct a listelor electorale.Stroe a declarat, astăzi dimineaţă, că ultimele date necesare pentru actualizarea listelor au fost primite în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică şi că următoarea etapă este centralizarea acestora.

Citeşte şi: Radu Stroe: Situaţia de la referendum s-ar putea "răsturna", sunt modificări majore în listele electorale permanente

Boureanu: Pregătim o plângere penală pentru Ponta, Stroe şi Duşa

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite