Ministru mincinos pentru Educaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul desemnat pentru Educaţie, Corina Dumitrescu, a menţionat în CV, că în 1996 a studiat la "Universitatea Standford, California". Reprezentantii Universitatii Stanford din SUA au transmis, la solicitarea HotNews.ro, că nu au găsit date oficiale care să ateste că ministrul Educaţiei propus de Victor Ponta, Corina Dumitrescu, ar fi fost înscrisă sau ar fi absolvit un program al universităţii.

"Nu avem date oficiale potrivit cărora Corina Dumitrescu ar fi fost înscrisă sau ar fi absolvit un program finalizat cu diplomă al Universităţii Stanford. Stanford are multe programe de studiu care nu acordă diplome. Acestea includ programe pentru personalul administrativ şi oficialii guvernamentali care doresc să aprofundeze anumite zone de interes. Durata lor variază de la seminare de o zi până la programe de câteva luni", au declarat reprezentanţii Universităţii Standford.

Corina Dumitrescu a declarat că "e un studiu pe care l-am făcut la Institutul Hoover, un stagiu de pregatire", notează HotNewes.ro.

"Pentru toate aceste întrebari, de marţi încolo. Sunt studii şi studii. Nu am scris că am master, nu am scris că am licenţă de acolo. E un studiu pe care l-am făcut la Institutul Hoover, un stagiu de pregătire, şi o să vă dau toate detaliile de marţi încolo", a precizat Corina Dumitrescu.

Citeşte şi: Profesorii universitari nu o vor pe Corina Dumitrescu ministru.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite