Mihai Răzvan Ungureanu: “Nu vom pune niciodată cărămizi la temelia răului, duminică nu vom ajuta răul să crească”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a spus, joi, la mitingul organizat de PDL, că după ce se va termina referendumul preşedintele ales se va duce înapoi la Cotroceni şi că duminică cetăţenii nu trebuie să vină la referendum deoarece nu trebuie puse "cărămizi la temelia răului".

CITEŞTE MAI MULT:

Antonescu, la mitingul USL de la Romexpo: "Eu nu mai am ce căuta în politică dacă nu vom fi 9 milioane de români curaţi, în picioare"

Miting PDL pentru susţinerea lui Basescu, în Piaţa Revoluţiei. Preşedintele suspendat: "Voi ştiţi ce articol din Constituţie am încălcat? Nici eu"

"Luni, după ce se va termina referendumul, noi ne vom recupera Constituţia şi preşedintele ales se va duce înapoi la Cotroceni. Noi, luni, le vom fi demonstrat că puterea se află în mâinile noastre, a celor care cred că au dreptul la democraţie", le-a spus Ungureanu participanţilor la mitingul organizat de PDL pentru susţinerea lui Traian Băsescu.

El a afirmat că doi oameni şi politicienii din spatele lor "încearcă să dea foc" României, arătând că nu le rosteşte numele. El a spus că aceştia încearcă să arate că minciuna, furtul, ura şi dezbinarea reprezintă tot ce înţeleg ei ca politică.

Ungureanu a mai spus că după ziua de luni va veni vremea de reconstrucţie a ceea ce au stricat aceştia şi că duminică la referendum cetăţenii nu trebuie să meargă.

"Nu-i vom lăsa nici să ne ia ţara, istoria, sufletul atunci din tot pieptul nostru un singur răspuns este la adresa lor. Care este acela? Nu vom pune niciodată cărămizi la temelia răului, duminică nu vom ajuta răul să crească. Duminică luptăm pentru bine, duminică nu mergem la referendum, pentru că suntem mulţi, pentru că avem ochii deschişi, pentru că auzim foarte bine, pentru că vrem o Românie europeană, frumoasă, demnă, cinstită, onestă, liberă şi democratică. Victorie!", a încheiat Mihai Răzvan Ungureanu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite