FOTOGALERIE Miting PDL pentru susţinerea lui Basescu, în Piaţa Revoluţiei. Preşedintele suspendat: "Voi ştiţi ce articol din Constituţie am încălcat? Nici eu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mitingul PDL pentru susţinerea lui Traian Băsescu a început la ora 19.00. În Piaţa Revoluţiei se estimează prezenţa a circa 9.000 de oameni, conform organizatorilor.

UPDATE 21.40 Mitingul s-a încheiat, autorizaţia de demonstraţie fiind acordată până la această oră.

UPDATE 20.16 "Eu am fost suspendat prin votul Parlamentului, pe data de 6 iulie. Au spus ei, împotriva avizului CCR, că aş fi încălcat Constituţia. De atunci, niciun politician, niciun jurnalist, niciun cetăţean al acestei ţări nu a reuşit să-mi spună ce articol din Constituţia României am încălcat. Ştie cineva din această piaţă care este articolul din Constituţie pe care l-am încălcat?", a întrebat Băsescu mulţimea.

UPDATE 20.10 Preşedintele Traian Băsescu le vorbeşte protestatarilor: "Militarii în rezervă nu sunt reprezentaţi de colonelul Dogaru. Acest colonel este o ruşine".

UPDATE 20.07 "Turiştii din microbuzele decapotabile fac poze, protestatarii le fac cu mâna şi îi înjură".

Click pe imagini pentru fotogalerie:

Mitingul de susţinere a lui Traian Băsescu (foto: Eduard Enea)

Mitingul organizat de PDL în Piaţa Revoluţiei din Capitală a început, la manifestare fiind, potrivit organizatorilor, 9.000 de oameni.

Majoritatea participanţilor sunt îmbrăcaţi în alb. De asemenea, unii dintre ei au şepci marinăreşti pe cap.

Pe scenă se află liderii PDL Vasile Blaga, Cristian Preda, Monica Macovei, Theodor Stolojan, precum şi Mihai Răzvan Ungureanu şi Mihail Neamţu.

De asemenea, urmează să le vobrească participanţilor şi preşedintele suspendat, Traian Băsescu. Acesta a ajuns în Piaţa Revoluţiei la ora 18.55.Câteva minute mai târziu, a ajuns şi Mihai Răzvan Ungureanu.

rmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite