Traseul politic al deputatului - avocat Mihail Boldea. De la apărarea legii, la încălcarea ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Mihai Boldea a fost ales pe listele PDL, grupare pe care a părăsit-o în 2011, pentru a se alătura formaţiunii lui Gabriel Oprea. Deputatul, cercetat penal pentru înşelăciune, fals şi uz de fals, deţine un master în drept penal şi criminologie în cadrul Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti.

Deputatul Mihail Boldea a fost ales în circumscripţia nr. 18 de la Iaşi, din partea PDL. A făcut parte din grupul parlamentar al democrat-liberalilor până în octombrie 2011. Boldea a fost viceliderul grupului timp de 2 ani, în perioada februarie 2009 şi februarie 2011.

Boldea a demisionat în 19 septembrie din PDL, motivând că formaţiunea s-a transformat „într-un partid de surdomuţi".

„Chiar dacă am rămas în barca Guvernului, pentru mine este un mare salt. Voi sta la masă cu foştii mei colegi din PDL, dar nu voi mai fi subordonatul lor, aşa cum am fost timp de trei ani, vor fi nevoiţi să mă ia în considerare ", explica, la acea vreme, deputatul de Galaţi pentru „Adevărul".

În luna septembrie a anului 2011, Boldea s-a înscris în UNPR, formaţiunea condusă de Gabriel Oprea.

„Este un partid mic astăzi, dar care va creşte mâine în mod cert, pentru că aici nu găştile dictează", a spus Boldea.

În prezent, pe site-ul Camerei Deputaţilor el apare ca deputat independent.

Mihai Boldea este avocat, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi şi are un masterat în drept penal şi criminologie în cadrul Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti.

VIDEO Deputalul Mihai Boldea:”Trăiesc un coşmar care durează de un an şi jumătate!”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite