Mihai Răzvan Ungureanu împlineşte 44 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, s-a născut în urmă cu 44 de ani chiar în prima zi din luna septembrie aflată sub constelaţia balanţei. 

Citeşte şi: Sărbătoritul zilei Crin Antonescu împlineşte 53 de ani

Victor Ponta împlineşte 40 de ani

Nativii din balanţă sunt diplomaţi, sociabili şi controlaţi de raţiune. De asemenea, se adaptează uşor la orice situaţie şi stăpânesc arta comunicării. Ba. mai mult, potrivit astrologilor, pentru cei născuţi în balanţă contează foarte mult echipă cu care lucrează.

În zodicul chinezesc, anul naşterii lui MRU, 1968, corespunde cu anul maimuţei de pământ care, spun astrologii, este susţinută de dragon, cel care guvernează în acest an. De altfel, anul acesta, Ungureanu a avut două realizări importante: ocuparea funcţiei de prim-ministru, chiar dacă pentru scurt timp, şi numirea în funcţia de preşedinte al partidului Forţa Civică. 

Potrivit site-ului eastrolog.ro, maimuţa este cel mai inteligent animal din zodiacul chinezesc. Are o capacitate deosebită de a ieşi din orice încurcatură cu faţa curată, apelând la intrigi rafinate şi se simte în largul ei în public. De asemenea, atunci când trebuie să dea piept cu un adversar puternic, maimuţa recurge la linguşeala, ca să-l ducă de nas. Totodată,  nativii stăpânesc foarte bine arta manipulării.

Vineri şi joi, alţi doi lideri importanţi şi-au sărbătorit ziua de naştere. Este vorba de Crin Antonescu care a împlinit 53 de ani şi de Victor Ponta care a schimbat prefixul, împlinind 40 de ani. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite