PDL mai pierde un deputat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL Marian Avram şi-a anunţat, astăzi, demisia din partid, precizând că va activa, în continuare, ca independent, însă nu va susţine Guvernul în Parlament.

"În urmă cu câteva săptămâni, pe data de 27, am depus demisia mea din grupul parlamentar PDL la liderul de grup şi secretarul general. Aşteptam pe procedură parlamentară ca atât Biroul Permanent cât şi doamna preşedintă să anunţe în plen. Pentru a scurta această perioadă, pentru că am aşteptat anunţarea în plen, azi mi-am anunţat demisia din grupul PDL şi activitatea în continuare se va desfăşura ca deputat independent", a spus Marian Avram.

El a precizat că a demisionat din PDL ca urmare a problemelor pe care le-a întâmpinat la nivelul filialei din Tulcea, unde a fost mutat de către liderii locali ai PDL Tulcea pe un alt colegiu.

"Da, au fost probleme în relaţia internă de partid cu liderii filialei Tulcea, mai exact mutarea mea pe un alt colegiu, ceea ce nu mi se pare corect pentru alegătorii mei", a punctat Avram.

Marian Avram a declarat că va vota în Parlament doar legile de interes naţional.

"Nu voi sprijini Guvenul în Parlament. Dacă sunt legi sau proiecte legislative de interes naţional, le voi sprijini", a mai spus Marian Avram.

De profesie medic veterinar, Marian Avram este la primul mandat de deputat, fiind ales în anul 2008 în colegiul uninominal numărul 1 Tulcea.

Citiţi şi:
Marian Sârbu, liderul UNPR, evacuat din biroul parlamentar din Bârlad

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite