Marian Sârbu, liderul UNPR, evacuat din biroul parlamentar din Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Sârbu
Marian Sârbu

Deputatul vasluian Marian Sârbu, liderul Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), urmează să fie evacuat din biroul parlamentar aflat la parterul unui bloc din municipiul Bârlad, din cauza neplăţii utilităţilor de mai bine de trei ani.

Cel care a luat această decizie a fost deputatul PSD, Adrian Solomon, care a înaintat deja o cerere Consiliului Local (CL) Bârlad, prin care şi-a anunţat intenţiile.

În solicitarea adresată, Solomon susţine că Marian Sârbu, cu care a împărţit imobilul respectiv, nu şi-a plătit utilităţile, valoarea datoriilor ridicându-se la peste 15.000 de lei.

Marian Sârbu: “Nu putem lăsa România pe mâna unor puturoşi”

„Eu am înaintat o cerere la Primăria Bârlad prin care solicit ca apartamentul repartizat în comun cu deputatul Marian Sârbu să-mi fie repartizat integral mie întrucât colegul meu din Parlament nu plăteşte nimic pentru utilităţi. În cei trei ani de când avem sediul împreună, a dat de două ori bani în cursul iernii trecute, pentru plata căldurii. În rest, am plătit de fiecare dată eu facturile la apă, căldură, curent, întreţinere, costurile ajungând şi la 1.000 de lei pe lună în perioada sezonului rece. Şi cum indemnizaţia din ultima lună am donat-o aproape integral, chiar nu mai am de unde să plătesc. Doar nu o să merg la soţie să-i cer bani să achit facturile pentru sediul parlamentar. Ar fi penibil", a declarat  deputatul Adrian Solomon, citat de Mediafax..

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite