Liberalii spun că atacul lui Rus este un act rău intenţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Rus
Ioan Rus

Liberalii cataloghează atacul fostului ministru al Internelor Ioan Rus la adresa ministrului delegat pentru Administraţie, Radu Stroe, drept un act nedemn, rău intenţionat şi fără niciun fundament juridic sau politic, care, în acelaşi timp, este îndreptat şi împotriva MAI.

„Atacul domnului Ioan Rus este îndreptat nu numai împotriva ministrului delegat pentru Administraţie, ci şi împotriva Ministerului Administraţiei şi Internelor şi constituie un act nedemn, rău intenţionat şi fără niciun fundament tehnic, juridic sau politic, producând prejudicii de imagine nejustificate“, se arată într-un comunicat al Departamentului de Comunicare al PNL.

Tot în sursa citată se mai specifică faptul că acuzele, insinuările şi calificativele nu onorează pe nimeni şi, în principal, pe cel care le atribuie. Ba, mai mult,  aceste atacuri „nu pot reprezenta scuze în ochii opiniei publice pentru ceea ce a făcut sau nu autorul acestei alegaţii“.

Într-un interviu acordat Transilvania Live, Ioan Rus a afirmat că prestaţia lui Crin Antonescu ca preşedinte interimar a fost o „deziluzie", iar pe ministrul administraţiei Radu Stroe l-a caracterizat drept „un şmecheraş".

„La sfârşitul zilei l-au numit pe Stroe în locul lui Dobre, da? Care a făcut puţin joc de gleznă la televizor cum o să schimbe el la Curte, că ce date va aduce, după care a adus axact aceleaşi date. La sfârşit , pe stradă, aşa la nivel de şmecher de Bucureşti a fost foarte interesant câteva zile, după care în momentul în care i s-a pus o hârtie pe care să o semneze, ce să semneze altceva, decât realitatea. Pe domnul Stroie acesta nu il cunosc, decât aşa cât l-am văzut, mi s-a părut un şmecheraş de mâna a doua", a spus Ioan Rus.

Citeşte şi: Ioan Rus îi atacă pe Crin Antonescu şi pe Radu Stroe

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite