Ioan Rus îi atacă pe Crin Antonescu şi pe Radu Stroe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Rus
Ioan Rus

Într-un interviu acordat Transilvania Live, Ioan Rus a afirmat că prestaţia lui Crin Antonescu ca preşedinte interimar a fost o „deziluzie", iar pe ministrul administraţiei Radu Stroe l-a caracterizat drept „un şmecheraş".


Ioan Rus a explicat că, iniţial, avea o părere bună despre Crin Antonescu, dar că l-a deranjat atitudinea acestuia din timpul referendumului.
„ În loc să mă întrebe, a ales să meargă la TV şi să se certe cu mine prin televiziuni, că am ceva de ascuns, că mint, că ascund cifre. Asta pentru mine a reprezentat o bilă neagră. Nu-l şterg de pe listă, dar o perioadă nici nu l-aş mai număra, pentru mine a fost o deziluzie", a comentat fostul ministru de interne.

Ioan Rus a explicat şi de ce a părăsit conducerea Ministerului de Interne. „Şi-atunci eu am avut o discuţie cu premierul, care mi-a explicat. Uite, liderii partidelor noastre, USL, PNL, cine-s acolo, PSD şi PC, sunt foarte nemultumiţi că nu... Domnule, înţelegi ce zic, că nu se poate? Dar conducerea uite ce spune. Bun, atunci avem două variante: pe de-o parte Băsescu vrea să fie mai mult de 18 milioane, dumneavoastră vreţi să fie mai puţin de 18 milioane, conducerea partidului, eu am doua soluţii atunci: să m-ascund în spatele dumneavoastră, ca să rezistam presiunii partidelor noastre, ceea ce n-o să fac niciodată sau să plec."

Despre Radu Stroe: Mi s-a părut un şmecheraş

Ioan Rus l-a criticat şi pe ministrul delegat al administratiei, Radu Stroe, numit dupa demisia lui Victor Paul Dobre. „La sfârşitul zilei l-au numit pe Stroe în locul lui Dobre, da? Care a făcut puţin joc de gleznă la televizor cum o să schimbe el la Curte, că ce date va aduce, după care a adus axact aceleaşi date. La sfârşit , pe stradă, aşa la nivel de şmecher de Bucureşti a fost foarte interesant câteva zile, după care în momentul în care i s-a pus o hârtie pe care să o semneze, ce să semneze altceva, decât realitatea. Pe domnul Stroie acesta nu il cunosc, decât aşa cât l-am văzut, mi s-a părut un şmecheraş de mâna a doua", a mai spus Ioan Rus.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite