Ion Mocioalcă(PSD): În județul Caraș-Severin, Puterea nu mai are nicio putere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Ion Mocioalcă, ales în circumscripția Caraș-Severin, a declarat, pentru „Adevărul", că plecarea lui Sorin Frunzăverde din PDL către PNL „ a lăsat județul Caraș-Severin fără Putere".

„Prin plecarea lui Sorin Frunzăverde s-a produs o destructurare a PDL, iar plecarea celorlalți primari nu este întâmplătoare", a declarat Ion Mocioalcă.

Astfel, în viziune deputatului, plecarea lui Frunzăverde este un semn de slăbiciune al PDL atât pe plan local, cât și pe plan național. Mocioalcă atrage atenți asupra faptului că Frunzăverde a reușit să reformeze Partidul Democrat Liberal.

Citiți aici reacțiile liderilor democrat liberali la aflarea veștilor despre plecarea lui Frunzăverde în PNL

„A căzut unul din stâlpii PDL. Sorin Frunzăverde a întors PDL de la stânga la dreapta. El a critical guvernul Boc. S-a opus realegerii lui Emil Boc. Nimeni din partid nu l-a contrazis atunci. Domnul Lăzăroiu l-a numit, astăzi, pe Frunzăverde un cuvânt pe care nu pot nici să îl pronunț. Dumnealui unde era când Frunzăverde critica? ", a declarat Mocioalcă.

Citiți aici declarațiile lui Sebastian Lăzăroiu: Frunzăverde e un gunoi

Deputatul PSD a explicat că motivul pentru care a fost posibilă această trecere, a fost colaborarea și păstrarea respectului reciproc între membrii partidelor.

Vicepreședintele PDL Mihaela Popa: „Dacă Frunzăverde pleacă, Emil Boc ar trebui să își dea demisia"

„La Caraș-Severin aveam probleme că nu ne înjuram. Iată că există un moment în care putem fructifica această relație pentru binele tuturor", a explicat Ion Mocioalcă.

„Faptul că am făcut egal cu PDL la alegerile din 2008 înseamnă ceva. Noi am obținut două mandate, ei au obținut două. Nu a fost blat politic, ci dovada că ne respectăm alegătorii și putem conlucra", a mai spus deputatul.

Sorin Frunzăverde a confirmat, pentru reporterii „Adevărul" din Reșița, știrea potrivit căreia va candida pe listele USL la Consiliul Județean Caraș-Severin și va explica, mâine, în detaliu motivele pentru care a ales să facă această schimbare.

Citiți aici restul declarațiilor lui Sorin Frunzăverde

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite