Mihaela Popa(PDL): Dacă Frunzăverde pleacă, Emil Boc ar trebui să își dea demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreședintele PDL Mihaela Popa susține că în cazul plecării lui Sorin Frunzăverde și a primarului din Slatina, Darius Vâlcov, din grupareas democrat-liberală, atunci liderul PDL Emil Boc ar trebui să-și asume pierderile și să-și dea demisia de la conducerea partidului.

„Eu nu am văzut nicio declaraţie a lui Frunzăverde privind plecarea sa din partid. Dacă însă este adevărat că pleacă atât el, alături de 42 de primari din judeţul Caraş Severin, cât şi primarul Slatinei, Darius Vâlcov, atunci Emil Boc ar trebui să-şi asume aceste pierderi şi să-şi dea demisia din fruntea PDL", a declarat, marţi, vicepreşedintele PDL Mihaela Popa, notează Mediafax.

Citiți aici și declarațiile altor lideri democrat liberali privind plecarea lui Sorin Frunzăverde din PDL

Ea a spus că Frunzăverde e "un personaj cu greutate" în PDL, fiind fondator al partidului şi omul care a dus formaţiunea în Partidul Popular European.

Sorin Frunzăverde a confirmat, pentru reporterii „Adevărul" din Reșița, știrea potrivit căreia va candida pe listele USL la Consiliul Județean Caraș-Severin și va explica, mâine, în detaliu motivele pentru care a ales să facă această schimbare.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite