Gușă: CCR va da o decizie interpretabilă și va muta presiunea pe Parlament, care e oricum praf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Analistul politic Cozmin Guşă
Analistul politic Cozmin Guşă

Analistul politic Cozmin Gușă este de părere că decizia Curții Constituționale va fi una interpretabilă, judecătorii intenționând să mute presiunea asupra Parlamentului, a cărui imagine este "făcută praf".

UPDATE 16.13 Cozmin Gușă consideră că fostul ministru Victor Paul Dobre, acuzat de abuz în serviciu, nu va fi învinuit. Cât despre Ioan Rus, spune că atitudinea lui sugerează "normalitate într-un moment de schizofrenie politică acută". Gușă: Dobre nu va fi învinuit. Rus demonstrează normalitate într-un moment de schizofrenie politică acută

Întrebat ce verdict va da Curtea în privința validării referendumului, Gușă a răspuns că magistrații "vor da o decizie interpretabilă și vor încerca să mute presiunea asupra Parlamentului, a cărui imagine fiind făcută praf, oricum nu mai contează".

"CCR e formată in cvasitotalitate din oameni care nu și-au tranșat nici măcar problemele din CV, grave sau foarte grave. Cum ați vrea să fie tranșanți legat de o problemă mult mai mare?", se întreabă retoric analistul politic.

"În CCR sunt oameni din mediul politic sau care au avut legături cu fosta poliție politică sau care au interese actuale convergente cu ale unor politicieni", a ținut să precizeze Gușă în interviul pe care l-a acordat site-ului ziare.com.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite