Geoană vrea să lanseze o nouă construcţie politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Geoană a ajuns, azi, la prânz, în oraşul doljean Dăbuleni, fiind întâmpinat de zeci de susţinători, la ora transmiterii acestei ştiri, senatorul de Dolj, ţinând un discurs în căminul cultural din localitate

UPDATE 14.15Senatorul Mircea Geoană a anunţat luni, la Dăbuleni, intenţia de a lansa o nouă construcţie politică care să se constituie în "adevărata opoziţie" la actuala putere şi care să atragă "oamenii curaţi" din rândul politicienilor, dar şi profesionişti.

OPINIE: Iliescu, adevăratul prostănac

Geoană nu a dat mai multe detalii legate de noua construcţie politică, însă a ţinut să facă o serie de afirmaţii legate de necesitatea unei noi orientări politice şi a subliniat faptul că cea mai gravă problemă a societăţii este "degradarea morală".

UPDATE 13.30 Mircea Geoană le-a spus, joi, membrilor PSD de la Dăbuleni că România are nevoie de o alternativă la actualele formaţiuni politice, precizând că este nevoie de o "forţă nouă" şi că sunt "oameni competenţi" care trebuie să înceapă "să li se facă auzită vocea".

"Eliberaţi şi salvaţi acest partid. România are nevoie de o alternativă. Alternativa nu este nici la putere, nici la USL şi cred că astăzi a venit momentul să ridicăm glasul, să ne ştergem lacrimile", le-a spus Mircea Geoană membrilor PSD aflaţi în căminul cultural din Dăbuleni.

Geoană a mai spus că la acest moment nu are nici un nume şi nici o platformă, însă trebuie să existe o alternativă pentru actualele formaţiuni politice.

"În acest moment, cu un an înainte de alegeri, este timpul să dăm şansa unui nou început. Afirm cu toată răspunderea, de aici, de la Dăbuleni, pentru întreaga Românie: avem nevoie de o forţă nouă. Sunt oameni competenţi care trebuie să înceapă să li se facă auzită vocea", a declarat Geoană.

UPDATE 12.45"Geoană ne-a făcut opt kilometri de șosea...Indiferent ce se întâmplă cu Geoană noi, cei din colegiul lui, mergem mai departe cu dumnealui ", a declarat unul dintre cei veniți la fața locului.

"Victor Ponta nu o să mai aibă atâtea voturi de la Giurgiu până la Calafat", a amenințat altul.

"Le-a fost frică de Geoană pentru că este un om cult și cinstit", a sărit o doamnă să-l apere pe cel care până ieri a fost al doilea om în stat.

"Dacă vine Ponta aici la Dăbuleni, îl mănâncă dăbulenii!", a amenințat unul dintre localnici.

Zeci de localnici din Dăbuleni l-au aşteptat pe Mircea Geoană în faţa căminului cultural din localitate. Aceştia au declarat că îl susţin pe Mircea Geoană pentru că i-a ajutat, unii dintre ei având chiar pancarte cu mesaje de încurajare pentru senatorul de Dolj.
Mircea Geoană a venit însoţit de Florentin Gust, fiind aşteptat de primarul din Dăbuleni, Nicoale Drăgoi, precum şi de alţi primari din localităţi doljene.
La ora transmiterii acestei ştiri, Mircea Geoană susţine un discurs la căminul cultural din Dăbuleni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite