Emil Boc: Despre unele decizii ale Curţii o să spun în cărţile pe care o să le scriu după mandat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întrebat de presă care este opinia sa despre decizia CCR în cazul legii educaţiei, premierul Emil Boc a afirmat că va comenta mai mult unele decizii ale Curţii Constituţionale în cărţile pe care le va scrie după mandatul de prim-ministru.

Aş spune foarte multe, dar o să spun în cărţile pe care o să le scriu după ce voi termina mandatul, despre unele decizii ale Curţii. Acum pot doar să spun că în calitate de prim-ministru am luat act de decizie, apreciez că ceea ce a făcut Guvernul este exact în concordanţă cu textul constituţional, dar respectăm decizia şi, după motivare, vom găsi o soluţie pentru a promova în continuare această lege în regim de urgenţă, deoarece este necesară societăţii, a spus Boc, citat de Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat la postul B1Tv, că decizia Curţii Constituţionale în cazul legii educaţiei este mai mult decât discutabilă. Citiţi mai mult despre declaraţiile făcute  joi seară de preşedintele român.

CCR a constatat, miercuri, că există un conflict juridic de natură constituţională între Parlament şi Guvern, ca urmare a retragerii Legii educaţiei din Senat, de către Executiv în vederea angajării răspunderii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite