VIDEO Boc, în emisiune la Realitatea TV: "Faceţi o manipulare grosolană prin scoatere din context. Mă voi adresa CNA-ului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Invitat la Realitatea TV, premierul a acuzat postul de manipulare, ameninţând totodată cu CNA-ul pentru că declaraţiile sale nu au fost scrise întocmai.

Boc a afirmat că Laurenţiu Mironescu, fost secretar general al MAI, nu ar fi făcut obiectul unei anchete penale dacă era protejat de regim.

Emil Boc: „În anul 2012 vom recupera integral pierderile salariale din anul 2010"

„Justiţia şi statul de drept funcţionează. Personal nu-l cunosc pe Mironescu. A fost deputat, când eu eram primar. Îl ştiu din partid. E un om care vine cu o experienţă administrativă. Aş vrea să găsim un numitor comun cu opoziţia în legătură cu numirile politice. Dacă Mironescu era un protejat al regimului, n-ar fi făcut obiectul unei anchete penale. Dacă a încălcat legea, Mironescu să răspundă", a spus Boc.

În acel moment Realitatea TV a postat pe burtieră „Breaking News" - Declaraţie şoc a premierului. E. Boc: "Dacă era un protejat al regimului, cum încercaţi să spuneţi, n-ar fi făcut obiectul unei anchete penale"

Iritat că nu poate purta o dezbatere corectă, cu bune şi rele, Emil Boc a ameninţat că pleacă din emisiune dacă nu este scos anunţul "Breaking News" şi că se va adresa Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru "manipulare grosolană prin scoaterea din context".

„Nu scoateţi din context, pentru a face breaking news. Înţeleg, vreţi să vă faceţi rating. Dacă nu retrageţi această afirmaţie de pe ecran eu plec din emisiune. Am făcut o rugăminte elegantă, pentru a putea continua dialogul. Vă rog să tăiaţi de pe ecran în acest moment această minciună. N-am spus acest lucru. Am spus că dacă acest om ar fi fost favorizat de mai-marii zilei sau de cineva în lumea asta, aşa cum încercaţi dvs să spuneţi... Domnilor de la Realitatea TV, am o rugăminte la dvs... V-aş ruga foarte mult şi cu maximă responsabilitate şi din respect pentru cei care se uită la noi, să lămurim acest aspect", a ameninţat Emil Boc.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite