Eckstein: Din punct de vede juridic este posibilă o nouă procedură de suspendare, însă nu şi din punct de vedere politic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eckstein Kovacs Peter
Eckstein Kovacs Peter

Fostul consilier prezidenţial Eckstein Kovacs a declarat pentru adevărul.ro că o nouă procedură de suspendare a lui Traian Băsescu este posibilă din punct de vedere juridic însă nu ar schimba datele problemei.

Declaraţia vine în contextul în care Dan Voiculescu a declarat într-un interviu pentru „Agerpres“ că procedura de suspendare a lui Băsescu se poate repeta.

„Din punct de vede juridic este posibilă o nouă procedură de suspendare, însă nu şi din punct de vede politic, deoarece referendumul care s-a încheiat a adus un prejudiciu important economiei şi imaginii României. În plus, nu cred că acest lucru ar schimba datele problemei. Şi nu în ultimul rând, nu putem sta într-o criză politică o perioadă lungă de timp“, a declarat Eckstein Kovacs.  

Citeşte şi: Dan Voiculescu: O noua suspendare a președintelui Băsescu - posibilă și legitimă. Cel mai bun moment, sfârșitul lui octombrie, începutul lui noiembrie

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite