UPDATE Tabără: "Premierul mi-a propus funcţia de ministru al Agriculturii, am acceptat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL Valeriu Tabără a declarat, joi, că a avut, în cursul dimineţii, o discuţie telefonică cu premierul Emil Boc, în urma căreia i s-a propus funcţia de ministru al Agriculturii, iar el a acceptat locul rămas vacant prin demisia lui Mihail Dumitru.

UPDATE 15.48 Tabără a precizat că a avut joi discuţia cu premierul Emil Boc, preşedintele PDL.

El a evitat să precizeze obiectivele sale în cazul în care va fi ministru al Agriculturii, precizând că le va indica după ce vor fi epuizate toate etapele de numire a sa în funcţie.

"Este o alternativă, am avut o scurtă discuţie telefonică întrucât sunt preşedintele Comisie de Agricultură a Camerei Deputaţilor. Premierul mi-a cerut acordul de principiu pentru preluarea ministerului dar nu este nimic bătut în cuie. Din câte ştiu eu sunt şi alte propuneri. ",  a declarat Valeriu Tabără pentru adevarul.ro.

Valeriu Tabără este preşedintele Comisiei de agricultură din Camera Deputaţilor şi a fost ministru al Agriculturii între 1994 şi 1996, în Guvernul Văcăroiu.

Citeşte şi:

UPDATE Ministrul Agriculturii: "Mi-am luat la revedere". Băsescu s-a întâlnit cu Boc. Tripleta BVB scapă. Vlădescu, pe lista miniştrilor schimbaţi. Băsescu: "Faceţi ce vreţi!"

Surse politice au mai vechiculat numele lui Adrian Rădulescu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, şi pe cel al lui Valeriu Steriu.

Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, şi-a luat rămas bun de la şeful Guvernului.

Mihail Dumitru a declarat: "Nu am de gând să îmi dau demisia. Premierul m-a chemat la Palatul Victoria şi m-a informat că voi fi remaniat. Mi-a mulţumit pentru colaborare, mi-a urat succes în continuare, i-am urat şi eu succes. Ne-am luat la revedere în mod civilizat. Am primit reproşuri de genul comunicării cu parlamentarii. Am spus că îmi asum această lipsă de comunicare, pentru că nu am experienţă politică, venind dintr-un domeniu tehnic. Deocamdată vreau să îmi iau o vacanţă de îndată ce vine înlocuitorul meu. Nu ştiu cine este".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite