Dinu Patriciu: "Doamna Udrea este o îndârjită a teoriei conspiraţiei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Dinu Patriciu, contactat telefonic, a vorbit la Realitatea despre declaraţiile doamnei Elena Udrea în legătură cu fostul procuror, Ciprian Nastasi şi cu cazul Alro.

CITEŞTE ŞI

Udrea respinge acuzaţiile din scandalul Alro şi anunţă că l-a dat în judecată pe fostul procuror Nastasiu pentru calomnie

Udrea: Foarte mulţi oameni care au interese economice în România apelează la preşedinte

Elena Udrea a anunţat că l-a dat în judecată pe fostul procuror Ciprian Nastasiu pentru calomnie şi a asociat numele lui Dinu Patriciu cu cel al lui Nastasiu, în cazul Alro.

"Legat de Nastasiu, spuneam că l-am dat în judecată. În campania electorală a făcut o mulţime de acuzaţii menite să discrediteze Administraţia Prezidenţială.. Astăzi este avocat într-un cabinet de avocaţi care îl reprezintă pe domnul Patriciu... Este evident că aici a fost toată construcţia, gândită în laboratoarele lui Patriciu"
a declarat Elena Udrea, pentru Mediafax.

"Declaraţia doamnei Udrea nu este adevărată. L-am cunoscut pe domnul Nastasiu doar în împrejurarea în care ancheta în calitatea de procuror. Mărturisesc că nu mă interesează credinţele doamnei Udrea. Este o dezinformare, o încercare de a găsi un ţap ispăşitor. Viaţa mea este extrem de transparentă. Doamna Udrea este o îndârjită a teoriei conspiraţiei aşa cum a demonstrat de şase ani încoace" a declarat Dinu Patriciu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite