Deputatul Mircea Giurgiu exclus din PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci parlamentari ai Puterii au votat moţiunea de cenzură de astăzi, deşi conducerile celor două partide hotărâseră ca parlamentarii lor să nu-şi exprime votul. Unul dintre aceştia este deputatul Mircea Giurgiu, care va fi exclus din PDL.

După ce moţiunea de cenzură a fost respinsă, premierul Emil Boc a făcut declaraţii despre evenimentele de astăzi. Printre altele, Boc a anunţat că deputatul Mircea Giurgiu, care a votat deşi ar fi trebuit să nu îşi exprime votul, va fi exclus din PDL.

"Un singur deputat PDL a votat "pentru" moţiunea de cenzură şi domnul deputat Mircea Giurgiu va fi exclus din partid. Nu mai există cale de întors când regula nu este respectată. Cu orice preţ, nu ne vom agăţa de un vot, ci vom impune disciplina riguroasă şi va fi exclus din partid la prima şedinţă a Biroului Permanent Naţional." a declarat Emil Boc.

Deputatul PDL Mircia Giurgiu declarase anterior că a votat pentru moţiunea de cenzură a opoziţiei, deoarece considera că trebuie discutat în Parlament Codul Muncii. Acesta a precizat că ştie că ar putea fi exclus din PDL pentru acest gest.

"Am fost de părere că ar trebui discutat în Parlament Codul Muncii, să putem depune amendamente şi să iasă un Cod al Muncii care să fie bun pentru toţi cărora i se adresează", a spus Mircia Giurgiu.

Întrebat dacă ar putea fi sancţionat pentru votul dat la moţiunea de cenzură, Mircia Giurgiu a arătat că ar putea fi chiar exclus din partid.

"Chiar exclus. Voi activa ca deputat independent", a adăugat Mircia Giurgiu.

Deputatul a votat cu bilele la vedere.

VEZI AICI PRIMELE DECLARAŢII ALE DEPUTATULUI MIRCIA GIURGIU

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite