Mircia Giurgiu: „Nu regret că am fost exclus din PDL!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Mircia Giurgiu a făcut, pentru „Adevărul de Seară" Cluj, primele declaraţii cu privire la excluderea sa din PDL. Giurgiu spune că nu regretă că a fost exclus şi că a votat pentru moţiunea de cenzură deoarece provine din mişcarea sindicală.

Mircia Giurgiu a mai spus că respectă decizia conducerii partidului de a fi exclus şi că se aştepta la o astfel de sancţiune. „Mi-am asumat asta din momentul în care am votat pentru moţiune. Am fost de părere că trebuie să se dezbată în Parlament Codul Muncii, în aşa fel încât acesta să fie bun pentru toţi ", a precizat Giurgiu. „Provin din mişcarea sindicală, a fost firesc votul meu", a completat deputatul.

Mircia Giurgiu a mai spus şi că, timp de un an şi opt luni, va activa ca deputat independent. „Eu am mers cu speranţă în PDL. Singura mea solicitare din partea lor a fost să mă lase să ajut oamenii. Nu sunt de acord cu proiectul lor. Am votat pentru că nu am ajuns în Parlament ca să tai salarii“, a adăugat politicianul.

Cinci parlamentari ai Puterii au votat moţiunea de cenzură, deşi conducerile celor două partide hotărâseră ca parlamentarii lor să nu-şi exprime votul. Printre aceştia s-a numărat şi deputatul Mircia Giurgiu, exclus ulterior, potrivit lui Emil Boc, din PDL.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite