Defecţiunea avionului amână sosirea lui Fenechiu la protest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu, primarul liberal al municipiului Paşcani, Grigore Crăciunescu, şi consilierul local Cătălin Turliuc, au fost întorşi din drumul spre miting din cauza unei defecţiuni la aeronava Tarom , care a revenit pe Aeroportul din Iaşi.

"Am decolat, am mers cam şapte minute, apoi ne-am întors la Iaşi. Eram pe scaun lângă domnul Fenechiu (n.r. - liderul PNL Iaşi), chiar în dreptul motorului care s-a oprit. Nu a fost panică, personalul a fost amabil, iar piloţii merită felicitaţi. Lumea a fost liniştită", a declarat primarul Grigore Crăciunescu.

FOTOGALERIE Pasager în avionul cu probleme la motor care s-a întors din drum la Aeroportul Iaşi: „Să-i dea Dumnezeu sănătate pilotului!“ UPDATE

Potrivit purtătorului de cuvânt al Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Sebastian Tătaru, cursa Tarom pe ruta Iaşi - Bucureşti a decolat la ora 9.30, iar după 15 minute, piloţii au sesizat apariţia unei defecţiuni, hotărând să se întoarcă pe Aeroportul din Iaşi.


Cei 25 de pasageri prezenţi la bordul aeronavei urmează să fie transportaţi la Bucureşti cu un alt avion.
Astăzi sunt aşteptaţi în Capitală peste 400 de membri PNL şi PC din Iaşi, care vor participa la mitingul organizat de USL. Reprezentanţii PSD Iaşi au declarat, ieri, că nu pot preciza câţi membri social-democarţi vor veni deoarece "lucrurile sunt încă în mişcare".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite