Dan Motreanu (PNL) deranjat că Ponta face la televizor programul liberalilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decizia conducerii USL de a nu depune moţiune de cenzură după angajarea răspunderii Guvernului a fost criticată de unii deputaţi PNL atât pe fond cât şi pe procedură.

La şedinţa de ieri a grupului parlamentar din Cameră, deputaţii Dan Motreanu, Teodor Atanasiu şi Octavian Popa şi-au exprimat nemulţumirea faţă de absenţa moţiunii, dar şi faţă de faptul că au aflat decizia de la televizor.

"Ar fi trebuit să depunem moţiune de cenzură pentru că Guvernul ocoleşte încă o dată Parlamentul", a afirmat deputatul Dan Motreanu. "Nu este normal ca şedinţa conducerii USL să fie prima dintr-o săptămână, să se anunţe nişte decizii înainte ca Biroul Politic al PNL să se reunească, înainte ca grupul parlamentar să discute. Dacă erau întrebaţi parlamentarii poate aţi fi aflat că sunt destui care voiau depunerea moţiunii", a comentat Motreanu. La rândul său,Teodor Atanasiu a afirmat că Guvernul Boc încearcă să ocolească hotărâri ale instanţelor şi, în semn de protest, USL ar fi trebuit să depună o moţiune de cenzură, chiar dacă nu ar fi avut mari şanse de adoptare.

Citiţi şi:

Guvernul îşi va asuma răspunderea pe noua lege a salarizării profesorilor

Vicepreşedintele Relu Fenechiu a încercat să calmeze spiritele, afirmând că " a fost o discuţie în cadrul USL în care s-a conturat acest punct de vedere, dar conducerea PNL e deschisă să accepte orice opinii diferite, orice sugestii de îmbunătăţire a strategiei. " "Oferta" lui Fenechiu nu a fost luată în serios de Motreanu. "A anunţat sau nu Victor Ponta la televizor că nu depunem moţiune de cenzură?.", a întrebat Motreanu. "Ce sugestii mai aşteaptă conducerea partidului de la noi?", a comentat ironic fostul ministru al Agriculturii.

Preşedintele PSD Victor Ponta a anunţat azi că USL nu va depune moţiune de cenzură la angajarea răspunderii guvernului pe noua lege a salarizării profesorilor. El a mai susţinut că parlamentarii alianţei nu vor participa la niciun fel de procedură a angajării răspunderii pentru a nu legitima un demers „neconstituţional".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite