Cum au încercat oamenii lui MRU să elimine partidul lui Mihail Neamţu din alianţa de dreapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lansarea alianţei de dreapta
Lansarea alianţei de dreapta

Vicepreşedinţii partidului lui Ungureanu au încercat să elimine de la negocieri partidul condus de Mihail Neamţu, se afirmă într-o postare pe siteul Partidului Noua Republică.

Disputa între Partidul Forţa Civică, aflat sub conducerea lui Mihai Răzvan Ungureanu, şi Noua Republică, condusă de Mihail Neamţu, se accentuează.
Totul ar porni, potrivit siteului Noua Republică, de la încercarea Partidului Forţa Civică de a exclude Noua Republică de la negocierile pentru alianţa de dreapta.

„În euforia simulacrului de alegeri de vineri, câțiva din mulții vicepreședinți ai PFC, proaspeţi colegi ai unor traseişti din tot spectrul politic, şi-au luat prea în serios rolurile şi au pretins nici mai mult nici mai puțin decât ca Noua Republică să părăsească masa negocierilor din Alianța România Dreaptă, întrucât discuția trebuie purtată numai între partide politice", se afirmă într-un articol pe site-ul nouarepublica.ro.

„Există două variante: fie MRU nu-și controlează prea bine oamenii din conducerea partidului, fie gestul este făcut cu știința sa.", se afirmă în articol.
„MRU știe că există o decizie a Tribunalului București care dispune înregistrarea NR în Registrul Partidelor, după cum există o intervenție a unui contestatar care mută dosarul NR la Curtea de Apel pentru următoarele săptămâni", se afirmă în articol.
„Dincolo de acest episod care cred că va fi depășit, cred că MRU devine din ce în ce mai mult o dezamăgire pentru electoratul de dreapta, care așteaptă cu adevărat o schimbare din temelii a clasei politice ", se afirmă în articol.

Citeşte aici ce spun oamenii lui Neamţu despre MRU

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite