Crin Antonescu îi dă ultimatum lui Chiliman: Să se hotărască în trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonesu, liderul PNL  (foto: Alex Policală)
Crin Antonesu, liderul PNL (foto: Alex Policală)

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la TVR 1, referitor la afirmațiile lui Chiliman cum că analizează posibilitatea unei demisii, că primarul sectorului 1 ar trebui să se hotărască în două-trei zile.

„Chit că-i Săptămâna Mare, cred că în două-trei zile ar trebui să știm", a spus Crin Antonescu, explicând că „și la șah există ceas".

Citește aici declarațiile lui Andrei Chiliman: În politică, vor câștiga cei care joacă șah, nu poker.

„Noi totuşi trebuie să ieşim săptămâna viitoare, împreună cu partenerii noştri din USL, şi să spunem candidatul USL la Sectorul 1 e cutare, la Sectorul 2 e cutare", a explicat el.

Chestionat dacă a luat în calcul varianta în care actualul primar al Sectorului 1 ar candida independent, Antonescu a spus că nu-şi doreşte acest lucru, dar trebuie să ia în calcul şi această variantă, el apreciind că Andrei Chiliman ar avea „şansele pe care le are orice primar în funcţie care candidează independent".

Crin Antonescu a mai spus că Andrei Chiliman ar trebui, "după momentul de furie", să răspundă şi la întrebarea dacă afirmaţii pe care le-a făcut luni privitoare la persoana sa şi la conducerea partidului "rămân în picioare".

„Pentru că, dacă rămân în picioare, iar avem o problemă", a adăugat el.

Andrei Chiliman a fost înlocuit luni cu Eugen Nicolăescu la şefia PNL Bucureşti, iar Mariana Câmpeanu a devenit vicepreşedinte al filialei.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat ulterior că, pentru prima oară, după aproape 23 de ani de când este membru PNL, ia în considerare "în mod foarte serios" demisia din partid.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite