Boc a certat opoziţia: "Aţi plagiat şi aţi greşit textul moţiunii, habar nu aveţi pe ce lume trăiţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Boc, huiduit constant de parlamentari, a atenţionat opoziţia că a redactat greşit textul moţiunii de cenzură, pe care l-au copiat dintr-un articol din presă. Şeful Executivului le-a spus parlamentarilor din opoziţie că legea pensiilor este deja aprobată de Parlament şi i-a acuzat că "habar nu au pe ce lume trăiesc."

El a afirmat că textul moţiunii de cenzură prezentat în Parlament face referire atât la proiectul care reduce salariile şi pensiile, dar şi la proiectul de lege care elimină pensiile speciale, pentru care însă nu a fost depusă o moţiune, informează Mediafax.

Zi decisivă: parlamentarii dezbat moţiunea de cenzură / Şedinţa a început / Boc: Luăm astăzi un medicament, mai amar la gust, dar ţara va avea un viitor economic

UPDATE: Haos la Palatul Parlamentului. Autorităţile au scăpat de sub control protestatarii

"Habar nu aveţi pe ce lume trăiţi. Conştient sau inconştient, aţi amestecat legile pentru a vă apăra privilegiile", a spus Boc parlamentarilor.

El i-a acuzat totodată pe aceştia că au plagiat cu "copy-paste" paragrafe întregi dintr-un articol de presă, pe care le-au introdus în textul moţiunii.

"Nu sunteţi în stare nici să vă concepeţi textul moţiunii", a spus Boc, huiduit permanent de parlamentari.

El a susţinut că nu a observat nicio propunere concretă în moţiune şi că textul acesteia este un exemplu de populism şi demagogie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite