Băsescu i-a trimis flori lui Ponta de ziua sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta şi Traian Băsescul. Arhivă Adevărul
Victor Ponta şi Traian Băsescul. Arhivă Adevărul

Premierul Victor Ponta a primit un cadou surpriză, astăzi, din partea şefului statului. Este vorba de un coş plin cu trandafiri albi, anunţă Rtv. Astăzi, Victor Ponta împlineşte 40 de ani.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu, Bogdan Oprea, a declarat pentru adevărul.ro că, încă de la înfiinţarea instituţiei prezidenţiale, există obiceiul ca şeful statului să trimită buchete de flori şefilor de instituţii cu ocazia zilei de naştere. Potrivit lui Oprea, un buchet de flori asemănător va primi şi Crin Antonescu, vineri, cu ocazia împlinirii celor 53 de ani.

Victor Ponta a povestit jurnaliştilor că a primit din partea familiei un tort în formă de tablă de şah pe care sunt şi două figurine, un prinţ şi o prinţesă, reprezentându-i pe cei doi copii ai săi şi că are peste 400 de apeluri pierdute din partea colegilor.

„Astăzi de dimineaţa m-au trezit Irina şi Andrei (cei doi copii ai săi-n.r.) şi ăsta este cel mai frumos cadou, iar diseară o să avem o masă romantică în patru. Dintre colegi, m-au felicitat mulţi, dar din păcate nu reuşesc să răspund la telefon, sunt vreo 400 de apeluri până în momentul ăsta“, a spus Ponta.

Citeşte şi: Victor Ponta împlineşte 40 de ani

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite