Antonescu: Nu simt ură pentru Traian Băsescu. Mai repede, dispreţ şi respingere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu
Crin Antonescu

După ce premierul Victor Ponta a declarat că simte o ură profundă pentru ceea ce reprezintă Traian Băsescu, celălalt lider USL, Crin Antonescu, a afirmat că sentimentele care îl încearcă faţă de şeful statului sunt "dispreţ" şi "respingere categorică".

Crin Antonescu spune că îi dă dreptate premierului Victor Ponta atunci când acesta vorbeşte de apucăturile de tip securist ale preşedintelui Traian Băsescu.

"Sunt de acord cu premierul, am spus-o eu însumi ani de zile. E limpede că mentalitatea şi unele acţiuni ale preşedintelui sunt de tip securist", a punctat Crin Antonescu.

Referitor la afirmaţia lui Ponta, care a spus că urăşte tot ceea ce reprezintă Traian Băsescu, Antonescu a comentat, la România TV: "Eu, din fericire, sunt vizitat foarte rar de acest sentiment, ura, şi oricum nu din politică se poate naşte ura. Eu aş vorbi mai repede de dispreţ şi de o respingere categorică, pentru că România a pierdut foarte mult din cauza unor apucături de tip securist, nu numai ale preşedintelui, e drept, dar care devin mult mai periculoase atunci când le manifestă primul om în stat".

Crin Antonescu a vorbit şi despre faptul că, potrivit premierului Ponta, "România se închidea la 1 noiembrie" dacă s-ar fi respectat întru totul bugetul aprobat de Guvernul Boc. "Eu nu pot decât să confirm lucrurile pe care premierul şi echipa sa le-au constatat şi le-au evaluat după ce au ajuns la palatul Victoria. Toată această perioadă marcată în spaţiul public mai cu seamă de confruntări politice a avut în fundal mari probleme de natură economică, bugetară, pe care această echipă a reuşit deocamdată să le rezolve cât de bine şi cât de mult puteau în condiţiile date", a spus Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite