Antonescu: Dacă Băsescu produce o frază în care eu cer armatei să lupte în Libia, atunci am astenie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu
Crin Antonescu

După atacul lui Traian Băsescu la adresa lui Crin Antonescu, în care preşedintele susţinea că dacă liderul PNL vrea să plece la război, poate să o facă singur, Antonescu ia poziţie.

Citeşte şi:

Băsescu spune că Antonescu are astenie de primăvară: Dacă vrea, poate să plece la război, dar singur

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, marţi seară, la Antena 3, că nu înţelege cu cine a vrut să polemizeze preşedintele Băsescu în declaraţia de la Cotroceni, menţionând că va admite că are astenie dacă şeful statului poate produce o frază în care preşedintele PNL cere armatei să plece în Libia.

"Referitor la pasajul acela pe care însuşi preşedintele, dacă aţi remarcat, destul de stânjenit, mi s-a părut mie, aşa, un pic tulburat, eu aş vrea să spun un singur lucru: dacă domnia sa poate produce o singură frază în care eu am cerut în aceste zile sau altădată ca Armata română să plece în Libia să lupte, atunci eu am astenie", a spus Antonescu.

În acelaşi timp, liderul liberal a anunţat că nu a înţeles cu cine a vrut să polemizeze şeful statului când a făcut referire la solicitarea PNL de acum patru ani privind regragerea trupelor din Irak.

"Nu înţeleg cu cine a vrut să polemizeze preşedintele. Poziţia mea, şi a PNL, în general, pe aliniamentele de politică externă sunt cunoscute şi sunt consecvente şi cred că e mai important să vedem de acum încolo ce se întâmplă", a mai spus liderul PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite