Blaga, Ungureanu şi Pavelescu au semnat protocolul alianţei de dreapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PDL, Forţa Civică şi PNŢCD şi-au oficializat, astăzi, alianţa politică, după ce liderii celor trei formaţiuni, Vasile Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu şi Aurealian Pavelescu au semnat, la sediul PDL, protocolul Alianţei România Dreaptă(ARD). Cei trei vor pleca la Biroul Electoral Central pentru a înregistra noul proiect politic.

"E un moment important pentru cele trei partide. Am trecut de la vorbe la fapte. constituim adevăratul pol de centru dreapta de care România are nevoie pentru a se opune stâgii socialiste. În urtmătoarele zile vom finaliza platforma program şi programul de guvernare. Am fost împreună în toate aceste ultime luni pentru a apăra statul de drept. Avem convingerea că nu vom avea probleme în a stabili candidaţii care să reprezinte cetăţenii. Vom veni cu oameni noi care şi-au dovedit competenţa", a declarat preşedintele PDL, Vasile Blaga.

Președintele Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat că semnarea protocolului "reprazintă primul pas pe un drum lung și greu".

"Nu ne culcăm pe laurii unei înțelegeri, ci ne gândim la victoria pe care trebuie să o obținem pe 9 decembrie". "Unirea face puterea și puterea de care avem nevoie e puterea Justiției, a legii, a ordinii", a mai spus el.

Ungureanu: Nu ne culcăm pe laurii unei înţelegeri, ne gândim la victoria din 9 decembrie

Noua Republică, formațiunea lui Mihail Neamțu, nu a semnat protocolul noi alianţe pentru că nu a finalizat procedurile de înregistrare ca partid politic.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite