Ungureanu: Nu ne culcăm pe laurii unei înţelegeri, ne gândim la victoria din 9 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu a lansat Iniţiativa Civică de Centru Dreapta.
Mihai Răzvan Ungureanu a lansat Iniţiativa Civică de Centru Dreapta.

Preşedintele partidului Forţa Civică Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, astăzi, că semnarea protocolului Alianţei România Dreaptă reprezintă un prim pas spre un drum lung şi greu.

"Nu ne culcăm pe laurii unei înţelegeri, ne gândim la victoria pe care trebuie să o obţinem în 9 decembrie", a spus preşedintele Forţei Civice.

El a arătat că o alianţă înseamnă în primul rând o prietenie construită pe încredere reciprocă, în care toţi partenerii consimt asupra celui mai mic numitor comun politic, uman şi de acţiune.

"Mă bucur că alianţa de care am vorbit încă din luna mai azi capătă substanţă. Nu-mi doresc decât ca acest parteneriat să dureze şi să câştige în beneficiul tuturor cetăţenilor. Pornim cu încredere, optimism, hotărâre, forţă. Aşa să ne ajute Dumnezeu!", a conchis Ungureanu.

La semnarea protocolului au mai fost prezenţi, printre alţii, Adrian Papahagi, Gheorghe Flutur, Cezar Preda, Radu F. Alexandru, Mihai Stănişoară, Doru Mărieş.

Conform protocolului, denumirea completă a alianţei electorale este "Alianţa România Dreaptă", cu denumirea prescurtată "ARD" şi are ca siglă conturul stilizat al unei inimi, în interiorul căreia sunt înscrise iniţialele "ARD", sub care se află denumirile prescurtate ale celor trei partide PDL-FC-PNŢCD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite