A început "bălăcăreala" politică. Băsescu este "un hoţ", Ponta "o maimuţică" iar Antonescu "un neajutorat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Schimbul de replici dintre liderii politici seamănă tot mai mult a ceartă de mahala. Mănuşa a fost aruncată de preşedintele Băsescu. Reacţiile nu au întârziat.

Traian Băsescu a aruncat la emisiunea "Naşul", de la B1 Tv, vorbe grele spre liderul PSD, Victor Ponta, pe care l-a calificat drept "imatur", "obraznic" şi "maimuţică".

"La mine în birou, la Golden Blitz sau la Cireşica, acest Ponta, care azi vituperează împotriva preşedintelui, era ca un preş care întreba: ar fi bine să candidez la Primăria Capitalei, m-aţi putea sprijini? I-am spus: nu candida că nu ai şanse, dându-i de înţeles că nu o să-l sprijin. Tot el discuta înainte de alegeri un portofoliu de ministru, prin ieşirea din PSD, înainte de alegerile din partidul lor. Acest Victor Ponta, pe care-l vedeţi ţipând. Nu mai pot să-i mai tolerez obrăznicia, când văd câte parale face", a spus şeful statului.

Băsescu: Ponta trebuie să facă frumos, ca maimuţica, să rămână şef de partid

Reacţia preşedintelui PSD a venit astăzi, iar duritatea limbajului este similară. "Vreau să mai spun că reacţia lui Traian Băsescu este una tipică de securist, de om corupt, de hoţ. Nu sunt şantajabil de Traian Băsescu şi am curaj să-l înfrunt pe preşedinte", a declarat Ponta.



Victor Ponta: "Traian Băsescu este un hoţ, un securist şi un om corupt"

image

La aceeaşi emisiune, Băsescu a lansat săgeţi şi spre liderul liberalilor, pe care l-a calificat drept un "neajutorat", explicând că liderul PNL a fost la mâna lui în 2004, când l-a inclus pe listele de Bucureşti la alegerile parlamentare, la intervenţia lui Theodor Stolojan, deoarece cei din Tulcea nu îl mai primeau.

"Şi el şi Ponta s-au întâlnit cu mine în momente în care trebuiau ajutaţi şi aveau alt ton atunci. Asta mă surprinde", a adăugat Băsescu la B1.

Liberalul a ieşit astăzi public pentru a infima informaţia lansată de şeful statului. "Traian Băsescu este un mincinos! Traian Băsescu este un om care trăieste politic din santaj", a spus Crin Antonescu.



Crin Antonescu: Traian Băsescu este un mincinos, este un om care trăieste politic din santaj

image

"Nu m-am întâlnit niciodată în privat sau oficial cu Traian Băsescu între 2000-2007. Nu am avut niciun fel de problemă de cadidatură în 2004. Traian Băsescu nu a avut nimic de-aface cu candidatura mea", a adăugat liderul liberalilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite