Crin Antonescu: Traian Băsescu este un mincinos, este un om care trăieste politic din santaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După  ce a afirmat că PNL consideră că, în prezent, instituţiile statului nu mai funcţionează şi nu doar bugetarii sunt afectaţi de activitatea Guvernului Boc, Crin Antonescu a răspuns afirmaţiilor făcute de preşedintele Traian Băsescu în legătură cu ajutorul pe care i l-ar fi dat pentru a fi pe liste la Parlament în 2004. El le-a calificat ca fiind mincinoase.

"Traian Băsescu este un mincinos! Traian Băsescu este un om care trăieste politic din santaj", a spus Crin Antonescu.

Mai citeşte şi:

Băsescu: Ponta trebuie să facă frumos, ca maimuţica, să rămână şef de partid

"Nu m-am întâlnit niciodată în privat sau oficial cu Traian Băsescu între 2000-2007. Nu am avut niciun fel de problemă de cadidatură în 2004. Traian Băsescu nu a avut nimic de-aface cu candidatura mea", a spus Antonescu.

"Traian Băsescu păcătuieşte grav nu pentru că minte în legătură cu oponenţii politici, ci pentru că ne face de râs ţara, pentru că minte ca şef de stat", a mai spus preşedintele PNL. 

El a subliniat că obiectivul principal al PNL este schimbarea Guvernului Boc: "România trebuie să aibă cât mai curând de un Guvern, altul decat cel condus de Boc"

În privinţa demersului propus de PSD, de suspendarea a preşedintelui Traian Băsescu, Crin Antonescu a precizat: "Nu ezităm în ceea ce priveşte suspendarea preşedintelui. Promulgarea unei legi fraudate reprezintă un motiv de suspendare".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite