EXCLUSIV Ultimele cuvinte ale lui Vîntu în libertate: Nu închinaţi Realitatea nimănui!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Nu închinaţi Realitatea nimănui!", acestea au fost ultimele cuvinte rostite de Sorin Ovidiu Vîntu înainte de a fi obligat să predea telefonul mobil. Mesajul a fost transmis telefonic către managementul Realitatea TV, înainte de a fi reţinut de procurori.

Sorin Ovidiu Vîntu a vorbit de mai multe ori pe parcursul dimineţii cu persoane din conducerea postului de televiziune. Le-a confirmat ştirea că se fac percheziţii la domiciliul său, că a fost dus la Parchet pentru audieri.

Sorin Ovidiu Vîntu părea relaxat, susţin managerii Realitatea TV contactaţi de Adevărul. Între percheziţii şi audierea la Parchet, patronul postului de ştiri a avut timp să analizeze şi audienţele înregistrate în ziua precedentă.

Ultimul mesaj al lui Sorin Ovidiu Vîntu, „Nu închinaţi Realitatea nimănui!", confirmă zvonurile existenţe pe piaţă legate de presiunile politice care se fac pentru cumpărarea televiziunii. Surse apropiate PDL au declarat pentru adevarul.ro că unul dintre cei care vor cu orice preţ să cumpere Realitatea TV este Adriean Videanu. Până la această oră prim-vice preşedintele PDL, Adriean Videanu, nu a putut fi contactat.

Citiţi şi:

Dedesubturile reţinerii lui Sorin Ovidiu Vîntu

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite