Ioana Băsescu a fost hărţuită de pensionari lângă vila Dante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioana Băsescu a fost apostrofată
Ioana Băsescu a fost apostrofată

Fiica cea mare a preşedintelui suspendat a fost ţinta pensionarilor care au jignit-o lângă vila Dante. Ioana Băsescu purta un tricou alb pe care scria "Absent motivat".

Un grup de pensionari i-a adresat injurii Ioanei Băsescu chiar în proximitatea vilei Dante, în timp ce se plimba şi făcea poze mesajelor politice pe de asfalt. Aceast "pelerinaj" al pensionarilor vine pe fondul planului de "acţiuni populare" anunţate de ieri pentru ziua referendumului. Tot ieri, Guvernul a anunţat ziua porţilor la deschise la vila Dante, vehiculându-se astfel chiar o "revoltă spontană" în stradă.

"De mobilizarea populaţiei bucureştene se va ocupa Marian Vanghelie, care mizează în special pe "oameni revoltaţi" din bazinul său electoral - Sectorul 5 (cartierele Rahova şi Ferentari)". Citeşte mai multe detalii AICI.

Potrivit legii 61 din 1991, pentru săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natura sa tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice, se pedepseşte cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani de închisoare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite